Referenties

Bijzonder project: De Uiverbeen in de IJskelder (Overschie - Rotterdam)
Voortbordurend op het project Nest dat in de lente van 2008 door de theatermaker Benjamin Verdonck aan het Weena werd vertoond, verrijst nu in de polder Zestienhoven een enorm vogelnest in de vorm van een ooievaarspoot: Het Uiverbeen. Het Uiverbeen illustreert de legende van de IJskelder die in het boek 16 Hoven, 2 polder, 1 park en 1800 woningen staat beschreven en beoogt voorspoed en geluk te brengen op de nieuwe buitenplaats.

Klik hier voor meer informatie over dit project.


Engelandpark, Haarlem
Het Engelandpark is een park in het Haarlemse stadsdeel Schalkwijk. Het park is de afgelopen drie jaar grondig gerenoveerd. Het vernieuwde Engelandpark is feestelijk geopend waarbij wethouder Divendal de openingshandeling verrichtte door een zeil van het ooievaarsnest te verwijderen.


Dierenpark van Blanckendaell
In dit dierenpark in Tuitjenhorn (Noord Holland) zijn vogels en zoogdieren te bezichtigen, zoals ooievaars uit Europa en Afrika, Chileense flamingo's, ara's, pinquins, Peruaanse lama's, walibi's en herten. Hier hebben wij drie ooievaarsnesten mogen plaatsen.


Vogelpark Avifauna
Het was voor ons een eer dat wij in 2008 tien ooievaarsnesten inclusief palen en het plaatsen mochten leveren aan het vogelpark Avifauna te Alphen aan den Rijn .